This is a Purot.net wiki
  • View:

Kysymys tai Palaute

Miten voi lisätä kyselyn tai palautetta sivulle

1. Siirry Polldaddy, Poll Everywhere, UserVoice  ( Polldaddy,  ja  Poll Everywhere, tarjoavat ilmaisen tilin, mutta korkeampit palvelut joudut maksamaan.  UserVoice saat 30 päivää ilmainen kokeilujakso, jonka jälkeen joudut maksamaan).

2. Esimerkiksi minä valitsen
Poll Everywhere
Siirry äänestykseen tai kyselyyn että haluat lisätä sivullesi (Olen luonut äänestyksen jo).

3. Kopioi äänestyksen (kyselyn) www-osoite (URL)

4. Liitä se www-osoite-ruutuun

5. Kirjoita alanimikkeen nimi alanimikkeeseen ruutuun

6. Napsauta Tallenna

Discuss & brainstorm

Discussion is not allowed for anonymous users. If you have an account, please login.