This is a Purot.net wiki
  • View:

Kuva tai Tiedosto

Miten voi lisätä kuvan tai tiedoston sivulle

1. Siirry Flickr, Imgur, Mobypicture, Ovi, Photobucket, Picasa, Ping.fm, Plixi, SmugMug, Twitgoo, Twitpic, Yfrog

2. Esimerkiksi minä valitsen Flickr, valitset jokin kuva mistä pidät.Uusi ikkuna avautuu näyttämään kuvaa. Tämän jälkeen kopioit kuvan www-osoite (URL)

3. Liitä se www-osoite ruutuun

4.
Kirjoita alanimikkeen nimi alanimikkeeseen ruutuun

5. Napsauta Tallenna

6.
OviPing.fm, Plixi, SmugMug sinun täytyy rekisteröityä ensin, jos olet uusi käyttäjä

7. Jos haluat lisätä oma valokuva-albumin, ensin pitää kirjautua
Flickr, Imgur, Mobypicture, Ovi, Photobucket, Picasa, Ping.fm, Plixi, SmugMug, Twitgoo, Twitpic, Yfrog
Tässä esimerkissä valitsen Picasa , sitten mene oman albumiin

8. Kopioi albumin www-osoite (URL)

9. Liitä se www-osoite ruutuun

10. Kirjoita alanimikkeeseen nimi alanimikkeessä laatikossa

11. Napsauta Tallenna

Discuss & brainstorm

Discussion is not allowed for anonymous users. If you have an account, please login.